Hozzávalók:
25 dkg Mester pizzapor
2 ek olivaolaj
2,5 dkg friss Budafoki élesztő
1 mk cukor
2,5 dkg friss Budafoki élesztő
1 mk cukor
1dl tej
1,5 dl víz
A tetejére:
Pizzakrém, pulykasonka, hagyma, reszelt trappista sajt
Az élesztőt felfuttattam a langyos, cukros tejben,
majd a pizzaporhoz adtam a langyos vízzel és az olajjal együtt.
A tésztát robotgéppel alaposan kikevertem, majd a sütőpapírral bélelt pizzalapra simítottam.
50 fokos sütőben 10 percig kelesztettem,
majd 200 fokon 15 percig sütöttem.
Megkentem a pizzakrémmel (most Univer pizzakrémet használtam),
uborkagyalun legyalult vöröshagymával megszórtam,
a hagymára tettem a kockára vágott sonkát,
és a sajttal megszórtam.
Újra 15 percre a sütőbe tettem,
az utolsó néhány percre a sütőt grill fokozatra állítottam.
1,5 dl víz
A tetejére:
Pizzakrém, pulykasonka, hagyma, reszelt trappista sajt
Az élesztőt felfuttattam a langyos, cukros tejben,
majd a pizzaporhoz adtam a langyos vízzel és az olajjal együtt.
A tésztát robotgéppel alaposan kikevertem, majd a sütőpapírral bélelt pizzalapra simítottam.
50 fokos sütőben 10 percig kelesztettem,
majd 200 fokon 15 percig sütöttem.
Megkentem a pizzakrémmel (most Univer pizzakrémet használtam),
uborkagyalun legyalult vöröshagymával megszórtam,
a hagymára tettem a kockára vágott sonkát,
és a sajttal megszórtam.
Újra 15 percre a sütőbe tettem,
az utolsó néhány percre a sütőt grill fokozatra állítottam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése