Piskóta hozzávalói:
4 tojás
4 ek. eritrit
4 ek. gesztenyeliszt
2 ek. nyílgyökérliszt
késhegynyi szódabikarbóna
Krém hozzávalói:
25 dkg gesztenyemassza
1 db érett avokádó
1 ek. eritrit
1 ek. holland kakaópor
1 tk. rumaroma
Tetejére:
csokoládé forgács
blansírozott mandula
A piskóta hozzávalóiból a szokott módon piskótát sütöttem. Kihűlés után kettévágtam.
Az avokádót és a gesztenyemasszát aprítógépben összepürésítettem, majd kézi mixerrel kikevertem az eritrittel, a kakaóporral és a rumaromával. A gesztenyemassza édesített volt, így elég volt bele az 1 ek. eritrit. Nagyon jó állagú krém lett, melynek felét a két lap közé kentem, a többivel bevontam a tortát. Villával hullámokat rajzoltam a krémbe. Majd a mandulával, csokiforgáccsal kidíszítettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése